Kangoo Express

Дизајн по мерка

Новиот идентитет на брендот Renault е обележан со нов браник и нови светла на предниот дел на возилото. Во кабината, инструмент-таблата на KANGOO Express е редизајнирана и украсена со новиот волан. Појавата на електричната верзија е обележана со ново лого, синкасто хромиран профил и сериски црни маски на светлата.

Надворешен дизајн


Внатрешен дизајн


Новина на возилата Kangoo Express

Трите предни седишта ги сочинуваат возачкото седиште и клупи со две места, каде средното седиште се користи по потреба.Таа опција доаѓа со сите три должини (освен во верзијата со пет седишта и Z.E.). Kangoo Compact е единствено достапно возило во таа категорија што ја нуди таа можност.

Дали сте подготвени да ве заведе KANGOO Express?

Откријте ги неговите перформанси