MEGANE GrandCoupé

Технологијата на ваша страна

Откријте ги новите хоризонти

Восхитувајте му се на неговите пропорции

Надворешен дизајн

Истакнете се.

Восхитувајте му се

Сè поврзано за Renault MEGANE GrandCoupé предизвикува динамика. Нејзината мускулна хауба, широки рамења, нејзините строги и прецизни линии и набљудуваните страни го афирмираат својот модерен и елегантен карактер.

Внатрешен дизајн

mhc

Сместете се во кабина

Renault MEGANE GrandCoupé ви посакува добредојде со најдобрата софистицираност со добро дизајнираните и добро опремени седишта за автомобили. Постојат 6 верзии на премази, од кои едната е перфорирана кожа .

Технички карактеристики

s

Зголемете си го задоволството во возењето

Нашата стручност ви е на располагање.
frf

Верзии и опрема

Почувствувајте стил без компромис за добро чувство. Возете безгрижно. Доживејте иновации. Возете поврзани.
ger

Цени и спецификации

Превземете го актуелниот ценовник. Превземете каталог. Превземете каталог на дополнителна опрема на MEGANE Grandcoupe.

Дали сте подготвени да ве заведе MEGANE Grandcoupe?

Откријте го неговиот дизајн