MEGANE Grandtour

технологијата на ваша страна

xdsxd

Разбудете ја својата страст

динамичен и елегантен дизајн

Надворешен дизајн

mg

динамичен и елегантен дизајн

Балансирани пропорции, засилени подни, сензорни кривини, прецизни линии, лесен потпис со 3D предни и задни ефекти, интегрирани покривни аноксирани алуминиумски носачи ... Renault MEGANE Grandtour има стил!

Внатрешен дизајн

mg

дозволете да ве заведе

Сместете се удобно и уживајте. Нашите дизајнери и експерти за ергономија ги здружија своите вештини за да ви овозможат удобност и уживање во кабината на Renault MEGANE Grandtour .

влезете во светот на Bose Edition

MEGANE Grandtour Bose Edition


Технички карактеристики

hry

одберете мотор

откријте ја широката палета на мотори за сите потреби.
mg

верзии и опрема

возете безгрижно. Почувствувајте ја сеопфатната технологија. Повторно откријте ја удобноста. Уживајте во неговиот простор.
mg

цени и спецификации

Превземете го актуелниот ценовник. Превземете каталог. Превземете каталог на дополнителна опрема на MEGANE. Превземете ценовник на дополнителна опрема на MEGANE

Дали сте подготвени да ве заведе MEGANE Grandtour?

Откријте го неговиот дизајн