Новиот MEGANE R.S.

Погледнете ги моторите достапни за одредена верзија

Бензински R.S. 300 EDC
300 КС вистинско возбудување!
Подгответе се за забава во спортски стил! 1,8-литарскиот турбо мотор со директно вбризгување е резултат на најдобрата инженерска експертиза на Renault Sport - неговата моќ ќе ве воодушеви. Откријте неспоредливи забрзувања со 300 КС во комбинација со 420 Nm вртежен момент или вртежен момент со автоматски менувач. Непобедливо и сензуално искуство со возењето.

Дали вашата гаража е доволно голема за Renault MEGANЕ?

Погледнете ги точните димензии (должина, ширина, висина).

Споредба на техничките спецификации на новите верзии на возила MEGANЕ
Подгответе се за прекрасно искуство со MEGANE R.S.