Новиот MEGANE R.S.

Дизајн и подобри перформанси

НАДВОРЕШНОСТ

Спортски изглед инспириран од тркачката стаза

Новиот MEGANE R.S се издвојува со својот мускулен профил, спортски стил и бројни функции кои потекнуваат од светот на мотоспортот.

ПРЕДНОСТИ

Спортска икона!

Новиот MEGANE R.S. воведува стандард во областа на спортските возила, како во однос на ентериерот, така и во надворешноста.

Спортска предна страна

Предни светла R.S. Vision Full LED Pure Vision

Спортска кабина

ВНАТРЕШНОСТ

Извонредна спортска внатрешност

Екслузивна навлака R.S., врвни материјали, доработени и препознатливи детали, кои го претставуваат идентитетот Renault Sport. Разбудете го возачот во себе во спортската кабина на новото возило MEGANE R.S.!

Повеќе детали за новиот Renault MEGANE R.S.