Новиот MEGANE R.S.

Опрема и дополнителна опрема

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА
Прилагодете го новиот  MEGANE R.S благодарејќи на нашата понуда за дополнителна опрема
MEGANE R.S. Може да биде огледало на вашата личност!
Едноставно наполнете го паметниот телефон ставајќи го на точката за полнење на централната конзола. Олеснете го возењето со дополнителна опрема!

НАДВОРЕШНОСТ

Додадете нова димензија

Прилагодете го новиот MEGANE R.S. по сопствен вкус
Новиот MEGANE R.S.
Хромирани ретровизори
Додадете во вашето ново возило MEGANE R.S. допир на елеганција и личност, карактер со хромирани навлаки за огледала.
Новиот MEGANE R.S.
Вентил R.S.
Спортски до најмали детали: дајте му  на вашето возило вистински карактер!  Капакот на вентилот R.S. обезбедува оптимален притисок на  пневматиците и ги заштитува вентилите од нечистотија.

ВНАТРЕШНОСТ

Сакате да го персонализирате новиот MEGANE R.S.?

Откријте ја нашата понуда за дополнителна опрема.
Новиот MEGANE R.S.
Аларми
Волуметриските и перимерните аларми се сигурни и ненаметливи, и ефикасно го штитат вашето нов MEGANE R.S. од кражба.
Новиот MEGANE R.S.
Индукциски полнач
Паметниот телефон едноставно ќе го наполните ставајќи го на местото за полнење на централната конзола.
Кровен држач и кровен куфер
R.S. – патосници
Патосниците R.S. кои се изработени по мерка и се едноставни за одржување, едноставно се прицврстуваат со примена на 2 копчиња за прицврстување и обезбедуваат совршена заштита на подот. И елегантна завршна обработка!
Повеќе детали за новото возило Renault MEGANE R.S.