Новиот Megan RS

Внесете возбуда во секојдневието!

Renault MEGANE R.S.

Спортска икона

Подгответе се за трка! Елегантни линии, пошироки браници, спортска шасија, комплетно нов пакет на опрема во нијанса „Carbon Grey“, софистицирани елементи и ексклузивни бои. Новиот MEGANE R.S со карактеристики инспирирани од светот на мотоспортот, се одликува со спортски стил. Подготвени? Внимание ... Сега!

ДОЖИВЕЈ ГО ВОЗЕЊЕТО

Владејте на патот

Технологија што ја подобрува вашата ефикасност. Моќ, снаодливост, прилагодливост! Влезете во внатрешноста на новиот MEGANE R.S. и откријте едно поинакво уникатно искуство!
Новиот Renault MEGANE R.S

Ексклузивна технологија Renault Sport

Откријте го резултатот од нашата експертиза за Renault Sport (RS Drive, Launch Control, Multi Change Down, RS Monitor) преку прилагодливиот екран на возачот од 26 cm (10,2 '') и персонализираниот екран EASY LINK од 24 cm (9,3') преку паметен телефон.
Новиот Renault MEGANE R.S

За бескомпромисно уживање во возењето

Ненадминлив перформанс без загрозување на вашиот комфор, благодарение на подобрениот зафат и уште подобра позиција на патот. Технологијата 4CONTROL е поврзана со 1,8-литарски мотор со турбо полнење и директно вбризгување од светот на моторспортот со потпирачи за грб од 300 КС и 4 хидраулични компресии, спортска шасија на новиот MEGANE R.S. и издувен систем со механички вентил. Дозволете си редизајнирано задоволство во возењето!

СПОРТСКИ ДУХ

НОВИОТ MEGANE R.S. Trophy

Новиот MEGANE R.S. Trophy  во светот на исклучително високи перформанси.

Технологија на високи перформанси!

КУП Шасија со диференцијал Torsen® со парцијална брава, дво-материјални предни дискови за сопирање Brembo © и седишта во облик на школка Recaro® во текстил Alcantara®. Новиот MEGANE R.S. Trophy постојано ве потсетува на нашата страст кон моторспортот. Дали сте подготвени за предизвикот?

Повеќе детали за новото возило Renault MEGANE R.S