MEGANE

Технологијата на ваша страна

csd

Уживајте во возењето

Заводлив и атлетски дизајн

Надворешен дизајн

Бидете поразлични од останатите

Заводлив и атлетски дизајн

Динмичен и сензуален Renault MEGANE просто зрачи. Неговите складни пропорции и спортската елегантна линија ве повикуваат веднаш да го заземете своето место зад управувачот.

Внатрешен дизајн

mg

Доживејте технологија

Веднаш штом ќе влезете во Renault MEGANE ќе донесете во светот со најсовремена технологија.

Renault MEGANE Bose Edition


Технички карактеристики

nh

Одберете мотор

Откријте ја широката палета на мотори за сите потреби.
h

Верзии и опрема

Возете безгрижно. Почувствувајте ја сеопфатната технологија. Повторно откријте ја удобноста. Уживајте во неговиот простор.
bf

Цени и спецификации

Превземете го актуелниот ценовник. Превземете каталог. Превземете каталог на дополнителна опрема на MEGANE. Превземете ценовник на дополнителна опрема на MEGANE

Дали сте подготвени да ве заведе MEGANE?

Откријте го неговиот дизајн