Renault SCENIC

Единствен дизајн

Затреперете од неговиот нов дизајн

Надворешен дизајн

Освојте со неговиот нов дизајн.

Нова верзија на моноволуменец

Сакате да го избегнете секојдневието? Новиот Renault SCENIC повторно се препознава во оригинални пропорции и модерна каросерија. Вие сте единствени, а таков е и вашиот нов SCENIC.

Затреперувате од неговите сензуални линии

Флуидни линии на каросеријата, изменети пропорции, силуета на моноволуменец нагласена со импресивен ветробран. Со новиот Renault SCENIC секако дека нема да поминете незабележано.

20 инчни фелни

Големите фелни на новиот Renault SCENIC во сериска опрема го прават поразличен. Тие му даваат современ, аеродинамичен и модерен изглед.

Двобојна каросерија

Двобојната каросерија како опција, на новиот Renault SCENIC ја истакнува неговата модерна линија.

Внатрешен дизајн

Дозволете да ве заведе

Повторно откријте го задоволството.

Префинети детали

Нашите дизајнери го вложија сето свое знаење и труд како вашето секојдневно патување би го направиле заедничко задоволство.

Хармонија од форми и материјали

Инструмент таблата со јасни ивици, подобрена ергономија, сензационален волумен, квалитетни материјали во неговата внатрешност. Вие сте привилегирани.

Фиксен панорамски стаклен кров

Дозволете си светла и сублимирана внатрешност  во новиот Renault SCENIC и одберете стаклен панорамски кров. Без средната преграда имате пријатен и отворен поглед.

Дали сте подготвени да ве заведе SCENIC?

Откријте ги неговите мотори и перформанси