SCENIC

креативност секој ден

dd

Повеќе простор. Повеќе приказни.

затреперете од неговиот нов дизајн

Надворешен дизајн

Освојте со неговиот нов изглед
bfgbg

уникатен дизајн

Дали сакате да раскинете со секојдневниот живот? Renault SCENIC се открива преку оригинални пропорции и современа телесна линија. Вие сте уникатни, а таков е и вашиот SCENIC.

Внатрешен дизајн

bdfvbdf

уживајте во патувањето

Нашите дизајнери инвестираа и ги извршија сите нивни знаења и вештини за да го направат секое патување во вашиот Renault SCENIC составен од моменти на мир и заедничко задоволство .

Технички карактеристики

secni

зголемете го вашето задоволство во возењето

Сега изборот е на вас.
cdac

верзии и опрема

Патувајте безгрижно. Доживејте иновација. Уживајте во неговата прилагодливост. Патувајте во Верзијата 2.0. Оставете да ве вози.
edcee

цени и спецификации

Превземете го актуелниот ценовник. Превземете каталог. Превземете каталог на дополнителна опрема на TALISMAN. Превземете ценовник на дополнителна опрема на TALISMAN.

Дали сте подготвени да ве заведе SCENIC?

Откријте го неговиот дизајн