TRAFIC Патнички

Тргнете на патување на кое нема да одолеете

dwe

Прилагоден на вашиот секојдневен живот

Надворешен дизајн

Динамичен и моќен стил

TRAFIC Патнички има динамичен и моќен стил. Се прилагодува на сите ваши потреби, независно дали тие се професионални или семејни .

Внатрешен дизајн

trafic

Удобна внатрешност

Благодарение на посебно внимание посветено на нивниот дизајн, седиштата во TRAFIC Патнички нудат извонредна странична поддршка на телото. Сите ќе ја најдат својата идеална положба за возење благодарение на оптималното подесување на седиштата (висина, надолжен и заден дел) и волан (висина и длабочина) .

Технички карактеристики

trafic

Еластичен и многу штедлив мотор

Trafic Патнички ви нуди гама на еластични и многу штедливи мотори.
euronap

Верзии и опрема


Сигурност. Удобност во кабина. Прилагодливост.
tr

Цени и спецификации

Превземете го актуелниот ценовник. Превземете каталог на TRAFIC Патнички.

Дали сте подготвени да ве заведе Trafic Патнички?

Откријте го неговиот дизајн