Новиот CAPTUR

сè што Ви треба.
Renault CAPTUR
од 19.590 €
Моќен спортски теренец
Атлетски профил, софистициран ентериер и целосно прилагодлив дизајн со двојна каросерија. Новиот CAPTUR е поголем и помодерен со сите свои карактеристики на спортски теренец.
Renault CAPTUR face-avant
Новиот CAPTUR е поелегантен и со многу повеќе технологија, и во предниот и во задниот дел, со перфектен светлосен потпис во облик на буквата C, што е препознатлив знак за идентитетот на Renault.
Renault CAPTUR - Gamme
Дизајнот на новиот CAPTUR може да се прилагоди по ваш вкус, со 90 можни конфигурации.
Renault CAPTUR - tableau de bord
Паметната кабина е опремена со мултимедијален екран на допир од 23 cm (9,3''), дигитален панел со инструменти од 25 cm (10 ''), иновативна лебдечка конзола со футуристички »E-shifter«, рачен менувач, паметни места за складирање и уште многу повеќе.
Renault  CAPTUR - levier de vitesse
Новиот CAPTUR е комплетно изменет. Има софистициран и прилагодлив ентериер. Со 18 комбинации на достапни бои, прилагодете го новиот Captur по ваш вкус.
Renault CAPTUR - habitacle
Новиот CAPTUR го нуди само најдобро то во вашето внатрешно доживување. Клупа на преклоп што може да се премести за 16 cm, волуменот на багажниот простор (до 536 l) и бројни прегради за складирање (до 27 l).

дизајн по мерка

Креирајте возило кое го истакнува Вашиот карактер

Издвојте се од толпата! Со новиот CAPTUR, се стремиме да го постигнеме највисокото ниво на можност за персонализација на возилото, во надворешниот изглед, но и во ентериерот.
Renault CAPTUR petit SUV extérieur
Прилагодете го надворешниот изглед      (кровот, ретровизорите, заштитната шасија) на вашиот нов CAPTUR, по ваш вкус со 90 можни комбинации.
Renault CAPTUR - intérieur
Прилагодете го ентериерот (инструменталната табла, тапацирот, вметнатите детали во боја, декоративните панели, потпирачи за рака) на вашиот нов CAPTUR, по ваш вкус, со 18 можни комбинации, дизајнирајте ја патничката кабина како што Вие сакате.
Renault CAPTUR - tableau de bord
Користете го системот MULTI-SENSE за да ги поместите границите на прилагодувањето и од берете помеѓу 3 -те режими на возење (Eco, Sport, MySense) и 8 -те системи за осветлување на просторот. Со MULTI-SENSE технологијата, можете да го прилагодите новиот CAPTUR да одговара со вашето расположение.     

опрема

Откријте го персонализираното доживување

Новиот CAPTUR е со модерна технологија, лесн а за употреба, со прилагодено внатрешно доживување и неспоредлива модуларност - која се прилагодува на вашите потреби и желби и притоа Ви овозможува уникатно доживување.
Renault CAPTUR - écran conducteur
врвна технологија
Опремен со најновата технологија за подобрување на возачкото доживување, без компромис во загрозување на безбедноста, новиот CAPTUR исто така го отвора патот на автономното возење. Уживајте во опуштено возење!
Renault CAPTUR - intérieur
внатрешно искуство

Паметна кабина, панорамски кров, пространа внатрешност, простран багажен простор (до 536 l*), лизгачка или преклоплива задна клупа, бројни места за складирање, новиот CAPTUR се прилагодува за вашите секојдневни потреби.

*според VDA стандард