префинет дизајн

надворешен дизајн

СПОРТСКИ И АТРАКТИВЕН ДИЗАЈНвнатрешен дизајн

ВИСОКО ТЕХНОЛОШКИ ПРЕФИНЕТ ПРОСТОР

Новиот Megane Grandcoupé  е дизајниран да биде атрактивен дури и во внатрешноста! Од модерната “Techno-Cockpit” кабина со паметни и поврзани функции до панорамскиот стаклен кров и елегантна завршница, уживајте во уште помодерна технологија и уште поголема удобност.
Multimedia system Easy Link - Megane Sedan
мултимедијален систем и екран од 9,3 "
Пронајдете ги сите мултимедијални услуги и поставки и тоа преку MULTI-SENSE, со екран од 9,3 " - мултимедијален систем EASY LINK. Бидете конектирани и додека патувате!

Interior customisable driver's screen -  Megane Sedan
10,2 ”екран за прилагодување на возачот
Иновативните одлики на вашиот прилагодлив екран од 10,2 " кои Ви помагаат лесно да маневрирате со вашиот нов MEGANE Grandcoupé. GPS навигација, технологија, системи за помош на возачот итн.
Interior dashboard and front seats  Megane Sedan
ексклузивна атмосфера
Новиот Grandcoupé MEGANE има за цел да Ви одговара и да Ве задоволи: кожна навлака, внатрешен ретровизор без рамка, хромирани детали, сатенски облоги, алуминиумски завртки итн.

electric seats Megane Sedan
електрични седишта
Уживајте во уште поголема удобност! Масажа, модуларен распоред, адаптивно позиционирање и многу повеќе. Лесно прилагодете го седиштето според вашите потреби.
panoramic sunroof - Megane Sedan
панорамски стаклен кров
Нека има светлина! Одберете една од три позиции на отворање и осветлете ги вашите патувања и тоа со идеална количина на светлина.