Новиот Renault MEGANE Grandtour

Одличен изглед

НАДВОРЕШНОСТ

Робусен дизајн

Новата верзија на караван MEGANE Grandtour е возило MEGANE во целосно ново светло и е исклучително елегантно.


ПРЕДНОСТИ

Удобен и модуларен концепт

Новиот MEGANE Grandtour ви нуди нешто сосема ново со својот ентериер и екстериер.

Огромен багажен простор

» Tехнолошки напредна кабина «

Светла LED Pure Vision


ВНАТРЕШНОСТ

 „Технолошки напредна кабина“, лесни за контрола, креативни решенија за складирање, оптимален комфор и прецизно дизајнирани детали. Во рамките на новиот MEGANE Grandtour, имате само една задача: да се опуштите и да уживате во возењето!

Подгответе се за прекрасно искуство со MEGANE Grandtour