Новиот MEGANE Grandtour

верзијата Grandtour во целата своја елеганција

Renault MEGANE Grandtour

дизајн

Елегантен караван

Новиот MEGANE Grandtour со елегантна силуета, робусни рамена, технолошки напредна кабина и софистицирани детали, претставува  линија на караван  што комбинира елеганција и разноврсност.

пространост и модуларност

Персонализирајте го просторот во возилото

Новиот MEGANE Grandtour комбинира удобност, стил и практичност со прилагодлив багажник, најголема должина на товар во својата класа и бројни простори за складирање. Секој ден е на ваша страна!
Новиот Renault MEGANE Grandtour

внатрешноста прилагодете ја на вашите сопствени потреби

Патувате со многу предмети? Благодарение на преклопното задно седиште Easy Break, можете да понесете сè што сакате со вас, без да се загрозува удобноста на новиот MEGANE Grandtour. Сега имате сè што ви е потребно!
Новиот Renault MEGANE Grandtour

искористете го просторот за сопствен товар

Со голем простор за багажник (до 563 l), рекордна должина на оптоварување (2,7 m) и добро дизајнирани решенија за складирање, новиот MEGANE Grandtour се прилагодува на вашите потреби и ги исполнува дури и вашите најголеми очекувања.
Новиот Renault MEGANE Grandtour

Подгответе се за прекрасни искуства со MEGANE Grandtour