Цена и верзија

Новиот Renault MEGANE

ОПРЕМА

Опремување на новиот Renault MEGANE со паметно дизајнирана опрема што обезбедува највисоко ниво на удобност.

МОТОРИ

Одберете го моторот на MEGANE што ви одговара

ДИЗАЈН

Бои, фелни, тапацир: прилагодете го новиот MEGANE по вашиот вкус
ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА Персонализирајте го Новиот MEGANE со помош на дополнителната опрема
Новиот МEGANE - огледало на вашата личност!
Потребен ви е поголем простор? Патувајте без ограничувања! Подобрете го возењето со дополнителна опрема и понесете се што ви е потребно со себе. 
Припремете се за прекрасни искуства со MEGANE