Новиот Renault MEGANE

Динамичен стил

НАДВОРЕШНОСТ

Динамичен и софистициран профил

Новиот Renault MEGANE со препознатливиот светлосен потпис и препознатливите Renault експресивни линии  едноставно зрачи  со современ и елегантен стил.

ПРЕДНОСТИ

Елегантен и модерен

Запознајте ги карактеристиките на новиот Renault MEGANE - со LED предни светла, редизајниран преден дел, атмосфера која можете да ја прилагодите благодарение на системот MULTI-SENSE и многу повеќе.

Светла Full LED Pure Vision

Редизајниран преден дел

Технолошки напредна кабинаВНАТРЕШНОСТ

Опкружување со врвна технологија

Започнете  несекојдневно патување! Новиот MEGANE им нуди на возачот и на патниците уникатен простор и кабина комбинирајќи удобност, софистицираност и технологија.

Повеќе информации за новиот Renault MEGANE