Новиот Renault MEGANE

Опрема и додатоци

Персонализирајте во вашето возило
Со нашата гама на понуда за дополнителна опрема која е дизајнирана да комбинира стил и практичност новиот MEGANE е навистина нешто посебно.

НАДВОРЕШНОСТ

Додадете нова димензија

Прилагодете го новиот MEGANE по сопствен вкус
Аларми
Аларми
Волуметриските и перимерните аларми се сигурни и ненаметливи, така што тие ефикасно го штитат вашето ново возило MEGANE од кражба.
заштитна фолија
Заштитна фолија
Заштитете го новиот MEGANE од несаканите ефекти од секојдневната употреба. Благи удари и  гребнатинки веќе не претставуваат проблем.
Кровен држач и кровен куфер
Кровен држач и кровен куфер
Потребен ви е поголем простор? Едноставно, поставете кровен куфер на  новиот MEGANE. Овој практичен, естетски и издржлив додаток ја зголемува носивоста на вашето возило. Неопходна опрема при патување, без компромис.

ВНАТРЕШНОСТ

Сакате да го персонализирате вашиот нов MEGANE?

Откријте ја нашата понуда за дополнителна опрема
Новиот Renault MEGANE
Багажен простор и заштитата на багажникот Easyflex
Двострана ткаенина и гумен простор за багаж како и модуларната заштита EasyFlex, кои се лесни за инсталирање и чистење - овие карактеристики се совршен избор за транспорт на валкани предмети. Практичната и разновидна заштита на багажникот на Renault е добро прилагодена на вашата секојдневна употреба и сите активности во слободно време.
Новиот Renault MEGANE
Индукциски полнач
Едноставно наполнете го вашиот паметен телефон, ова ќе го направите само со негово поставување во слотот за полнење коj се наоѓа на централната конзола.
Новиот Renault MEGANE
Спортска подлога и педали
Спортските педали го нагласуваат изгледот на вашето ново возило MEGANE, додека подлогата обезбедува чиста внатрешност во возилото. Тие се лесни за одржување и можат да се инсталираат со две копчиња за прицврстување.
Новиот Renault MEGANE
Мултифункционален систем за потпирање на глава
Нашиот мултифункционален систем на потпирање за глава се прилагодува на сите ваши потреби: можете да закачите облека на закачалка, да склопите маса за пикник и тоа да ви овозможи да уживате во вашиот оброк, таблет со чувствителен екран на допир, со сето ова можете да го скратите времето на долгите патувања.
Припремете се за прекрасни искуства со MEGANE