Twingo

ГРАДСКИ АВТОМОБИЛИ СО ПРЕФИНЕТ ДИЗАЈН…

надворешен дизајн

НЕКА ВЕ ОСВОИ НЕГОВАТА ЕЛЕГАНЦИЈА

Најагилниот градски автомобил го покажува својот изглед.

предности

СО ТWINGO ГРАДОТ ЌЕ БИДЕ ВАШЕ ИГРАЛИШТЕ...

Бидејќи е поагилен од кога било, ќе биде ваш совршен партнер за максимално уживање во градското возење.
КОМПАКТЕН И ПРОСTРАН
МЕК КРОВ

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА ВОЗИЛОТО TWINGO

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT

Captur E-Tech full hybrid
Captur E-Tech full hybrid