Twingo

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

надворешен дизајн

ПОВЕЌЕ TWINGO ОД КОГА БИЛО ДОСЕГА

Прилагодете го вашето Twingo со дополнителна опрема од нашата понуда
Понуда на бандажи – Renault Twingo
Понуда на фелни
Покажете го вашиот карактер со избирање елегантни и ексклузивни фелни на Renault.
Renault Twingo – хромирана обвивка за огледало
Прегледајте ги ретровизорите со хромирана завршница
Вградете стил и елеганција во вашиот мал градски автомобил.
Renault Twingo – асортиман на бандажи
Прагови на вратите
Заштитете ги праговите на вашето Twingo избирајќи ја вашата боја.
Renault Twingo – пакет за заштита на каросеријата
Пакет за заштита на каросеријата
Ефикасно заштитете ја бојата на вашето ново возило Twingo од светлосни удари, гребаници или постојано гребење

внатрешност

САКАТЕ ПОВЕЌЕ СТИЛ?

Разбудете ја вашата креативност со додатоци за ентериерот.
Renault Twingo – преден потпирач за рака
Преден потпирач за рака
Обезбедува поголема удобност при возењето и дополнителен простор за складирање.
Renault Twingo – премиум теписи
Супериорни подлоги
Изработени се по нарачка и лесни за одржување, лесно се поставуваат со две штипки, не пречат на педалите и целосно го штитат подот.
Renault Twingo – индукциски полнач за паметен телефон
Преден потпирач за рака
Обезбедува поголема удобност при возењето и дополнителен простор за складирање.
Renault Twingo – патос за багажникот
Подлога за багажниот простор
Лесно се одржува и прилагодува Twingo гарантира долготрајна заштита на багажниот простор. Основата содржи двострана ткаенина и гума и е погодна за сите предмети што се транспортираат.

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА ВОЗИЛОТО TWINGO

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT

Captur E-Tech full hybrid
Captur E-Tech full hybrid