TALISMAN

Превземете контрола

csc

Доживејте задоволство во возењето во висока класа

Играјте на картата на заведување

Надворешен дизајн

Влезете во светот на Renault Talisman

Уживајте во избалансираните пропорции

Елегантен и простран, Renault TALISMAN се чини дека е составен дел на патот, се спојува со него.

Внатрешен дизајн

bgd

Комфор: уживајте во неговиот удобен ентериер

Уживајте во внатрешноста на возилото. Високи тавани, широка централна конзола, предни седишта како во "Бизнис класа" ... добивате исклучителна слобода на движење.Споделете го просторот со патниците од задните седишта со доволно простор за нозете и со широк простор за удобно сместување.

Технички карактеристики

de

Multi-Sense: почувствувајте го патот

Персонализирајте го вашето возачко искуство со Multi-Sense.
sxa

Видео галерија

Видео содржина
sdc

Цени и спецификации

Превземете го актуелниот ценовник. Превземете каталог. Превземете каталог на дополнителна опрема на TALISMAN. Превземете ценовник на дополнителна опрема на TALISMAN.

Дали сте подготвени да ве заведе TALISMAN?

Откријте го неговиот дизајн