Twingo Urban Night

УЛТРАМОДЕРЕН ГРАДСКИ АВТОМОБИЛ

Лимитираната серија Twingo Urban Night
УЛТРАМОДЕРЕН ГРАДСКИ АВТОМОБИЛ
Лимитираната серија Twingo Urban Night ги освојува градските улици со својот уникатен стил. Неговата црна боја, акцентирана со налепници во урбан стил, вдишува живот во ноќта. Инспирацијата ја нашол во уличната култура, аутсајдерската уметност, животот и патот. Ограниченото издание на Twingo е агилно и самоуверено и носи уникатно искуство во вашето секојдневие.

УНИКАТЕН ДИЗАЈН И ОПРЕМА

Ограничената серија на Twingo urban night - внатрешен дизајн - тапацир
Урбана икона
Ограничената серија на Twingo urban night поставува голем акцент на секој детал во внатрешноста. Од контролната табла до навлаките до ексклузивни налепници, возилото е полно со уникатна личност. Ќе уживате во црната лакирана табла со инструменти и централната конзола со ексклузивната налепница Urban Night.
Ограничената серија на Twingo urban night - внатрешен дизајн - тапацир
Нов дефиниран дизајн
Сјајни црни фелни, затемнети задни стакла и решетка со бели детали му даваат на ова возило уште поголем карактер. Специјалните налепници прават ограничената серија на возила Twingo Urban Night да остави траен впечаток.
Ограничената серија на Twingo urban night - внатрешен дизајн - тапацир
Удобност и мултимедија
Возете безбедно со камера за на назад, предупредување за напуштање на сообраќајна лента и ограничувач на брзината. Оваа ултра ограничена серија е опремена со сензор за дожд, индукциски полнач и автоматска климатизација за уште поголема удобност. Опремен со 7-инчен систем за лесна врска што користи поврзана навигација во реално време, тој е вистински трендсетер.

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА ВОЗИЛОТО TWINGO E-TECH 100% ЕЛЕКТРИЧЕН

Фотографиите на веб-страницата www.renault.mk се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.