Twingo E-Tech 100% electric

ЛЕГЕНДАРЕН ДИЗАЈНПРЕПОЗНАТЛИВА СИЛУЕТА...

Twingo E-Tech 100% electric е шармантен како и секогаш со својот дрзок став, агилни линии, компактна големина и приспособена завршница. Сè уште ги содржи карактеристичните карактеристики што го направија толку популарен градски автомобил.

...СО 100% ЕЛЕКТРИЧНИ ДЕТАЛИ.


100% електрична табла
100% електрична табла
Алатка за заштеда на енергија, ниво на полнење, системи за помош при возење, навигација итн. Со еден поглед ќе ги дознаете сите информации што ви се потребни за полесно да возите 100% електричен автомобил.
внатрешен дизајн ФУНКЦИОНАЛЕН И ПРИЛАГОДЕН ПРОСТОР
Изгледот може да измами... Внатрешноста на компактниот автомобил сепак е пространа. Twingo E-Tech 100% electric сè уште нуди простор и модуларност: не изгубил ниту еден кубен сантиметар. Паметното складирање и повеќекратните опции за прилагодување ви нудат паметно дизајниран и живописен ентериер.

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА ВОЗИЛОТО TWINGO E-TECH 100% ЕЛЕКТРИЧЕН

Фотографиите на веб-страницата www.renault.mk се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА ВОЗИЛОТО TWINGO E-TECH 100% ЕЛЕКТРИЧЕН

Фотографиите на веб-страницата www.renault.mk се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.