TWINGO

САМО КАЖЕТЕ КАДЕ!

dwd

Renault TWINGO

САМО КАЖЕТЕ КАДЕ!

Градот е негово игралиште

Надворешен дизајн

Ништо не може да ме сопре. Компактен и подвижен секаде се провлекувам.

Градот е негово игралиште

Ништо не може да ме сопре. Компактен и подвижен секаде се провлекувам.

Внатрешен дизајн

twingo

Внатрешни украси

Забавувајте се со персонализација! Уметоци на кожниот управувач, рамка на отворите за вентилација и инструмент таблата во ваши бои.
Оригинален!

Технички карактеристики

TWINGO

Мотор позади

100% предност
sc

Опрема и опции

Пакет спорт, налепници, надворешни украси, фелни, градски пакет, внатрешни украси..
f

Цени и спецификации

Превземете го актуелниот ценовник. Превземете го каталогот. Превземете го каталогот на дополнителна опрема на TWINGO.

Дали сте подготвени Twingo да ви го направи поубаво секое возење?

Откријте го неговиот дизајн