Renault гама

Претставуваме модели подредени по
Препорачано
Kadjar   од 27.740 €
KADJAR
Дали сакате да го возите новиот Renault KADJAR?

Потполно редизајниран, новиот KADJAR со самоуверен надворешен дизајн, како и оптимална удобност и внатрешност со висок квалитет.Предни и задни LED светла, shark антена, цврсти браници и 19-инчни алуминиумски фелни овозможуваат да бидете во центарот на вниманието.Квалитетните материјали и внимателно одбраните внатрешни детали на овој SUV му овозможуваат карактеристична софистицираност. Ергономски новиот KADJAR е опремен со централната конзола во која може да постави 7-инчен таблет.