Нашите возила вклучувајки ги и сите дополнителни услуги се наменети за вашите потреби

За професионални корисници

Дали сте занаетчија, сопственик на продавница, поседувате мал или среден бизнис, потребно Ви е возило за локална самоуправата или сте обичен купувач? Ние ќе ви помогнеме да ја развиете вашата деловна активност.

Renault комерцијални возила за професионалци

Renault комерцијални возила за професионалци

Renault комерцијални возила за професионалци

- Голем асортиман на комерцијални возила кои ги прилагодуваме според потребите на вашата деловна активност.
- Специјални услуги кои одговараат на вашите потреби.
Понуда на комерцијални возила

Нашата понуда на комерцијални возила

Откријте го нашиот широк спектар на комерцијални возила. Renault KANGOO, Renault TRAFIC и Renault MASTER кои се  прилагодуваат на вашиот бизнис. Можете да ги конфигурирате во многу верзии кои ќе ги задоволат сите ваши деловни потреби. Верзиите за каросеријата, типовите на моторите, внатрешниот дел... создадете свое сопствено возило по мерка.
Наши прилагодени возила

Наши прилагодени возила

Искористете ја нашата понуда за прилагодено дизајнирање! Нашите овластени преуредувачи развиваат различни надградби кои се во согласност со дизајнот на нашите возила, што гарантира квалитет и безбедност. Ние Ви подготвивме оптимални услови, како во поглед на гаранцијата, така и во поглед на услугите за продажба.         

Нашата специјализирана мрежа Renault PRO+

Нови и половни возила, дополнителна и опрема за кабина, финансирање, одржување... Нашите екипи се трудат да ви го олеснат изборот и да ви ја гарантираат мобилноста.

Прилагодени услуги

Вашето време е драгоцено. Откријте го нашиот спектар на услуги за купување и одржување на вашето возило. Финансирање, кабина и додатоци, управување со големи клиенти, одржување... Нашата мисија е да ви го олесниме животот во сите области.

Експертиза признаена во 114 земји


Нашата исклучително богата понуда ни овозможи од 1998 година да биде првото место на пазарот на комерцијални возила во Европа. Меѓу водечките производители имаме комерцијални возила во многу земји, како што се Бразил, Аргентина, Алжир, Мароко и Турција.


Специјализирана Renault Pro+ Мрежа

Наша Специјализирана Мрежа Renault Pro+

Импортерите од нашата мрежа одат чекор подалеку со цел да ги задоволат сите ваши посебни желби.  

Специјализирана екипа

Специјализирана екипа

Екипа за продажба и пост-продажен дел, спрецијализирана за професионалните корисници.  
Достапни возила

Достапни возила

 Голем избор на комерцијални возила со испорака веднаш, вклучувајки ги и прилагодените возила. 

Прилагодени усуги

Прилагодени усуги

Возилата може да се тестираат со најава.

Прилагодени услуги

Одржување на возилото во тек на еден ден со најава, предност во работењето или употреба на заменско возило.  

Одржување

Одржување на комерцијални возила и поправка  на сите тешки возила, вклучувајќи ги и прилагодените. 

Продолжено работно време

Работното време е прилагодено за сите професионални корисници  со цел да Ви овозможиме непречено извршување на вашата активност. 


Пронајдете го најблискиот PRO+ центар

АУТОМОТИВ ГРУП
Скопје 1000 Скупи бр.14, 1000 Скопје.
Контакт телефон: 02 / 27 27 200
Сервисен центар Renault: 02/ 2 727 234
 Fax: 02 / 27 27 211

Пишете ни на e-mail: info@renault.mk*   

*Корисникот кој ќе нѐ контактира на e-mail адресата info@renault.mk преку е- mail адресата е согласен со правните информации.

Контакт сервисен центар: 
☎ 02/2 727-234; 072/222-560; 071/379-638 
📧 priemno@renault.mk / ilce.pandiloski@renault.mk

Контакт за резервни делови: 
☎ 02/2 727-219; 072/222-570 
📧 dragi.dimitriov@renault.mk

Контакт за сервис за каросерија и боење: 
☎ 070/407-703 
📧 vlatko.stamboliski@renault.mk  

Online и телефонска поддршка: 
☎ 075227462 
📧 info@renault.mk / prodazba@renault.mk 
Понеделник – Петок 08:00 – 18:00 часот 
Сабота: 10:00 – 14:00 часот  
*За сите пристигнати пораки од 18:00 – 22:00 часот одговорот и јавувањето ќе го добиете во текот на наредниот ден.

Закажување на сервисен преглед: 
☎ 02/ 2 727 234 
📧 priemno@renault.mk 
Понеделник – Петок: 08:00 – 17:00 часот 
Сабота: 10:00 – 14:00 часот     


Понуда на комерцијални возила

Откријте ја нашата понуда на комерцијални возила.

KANGOO

KANGOO

Новиот Kangoo со редизајниран изглед: новиот изглед на овој Renault продукт го препознаваме по предната декоративна решетка опремена со нов браник и фарови. Kangoo нуди избор на три должини. Редизајнираниот патнички простор е украсен со новата инструментална табла и управувачот.

TRAFIC

TRAFIC

Trafic Furgon нуди избор од две должини, две висини и две нивоа на дозволено оптоварување. Товарниот простор е исклучително практичен: сериска лимена преграда, застаклена со дополнителна доплата, страничн а заштита и дрвен под.

MASTER

MASTER

Предниот дел на Master е доста забележлив со стабилниот и динамичен изглед, одраз на голема ефикасност. Master Furgon нуди избор од четири должини, три висини и четири нивоа на дозволен товар, како и избор на преден или заден погон. Големите и експресивни предни светла со новата тримска маска го истакнуваат неговиот карактер, додека широкиот браник оптимално ја штити каросеријата и во исто време придонесува за исклучително модерен изглед.

СЕКОГАШ ДОСТАПНИ ЗА ВАС