Одржување

Одржување сервис

Сакам да договорам посета за сервис


Внесете датум
Избраниот дистрибутер ќе го потврди вашиот точен датум и време на користење.

Вашите лични податоци
Задолжително внесете именување
Задолжително внесете име
Задолжително внесете презиме
Задолжително внесете е-mail
Задолжително внесете телефонски број
Внесете град
*Задолжителни полиња

Потврдете го Вашето барање


*Задолжителни полиња

Ве молиме кликнете на копчето "Испрати" за да го поднесете вашето барањеБлагодариме на вашата порака. Очекувајте известување од страна на овластени лица од продажба на брендот Renault.

Во моментов не можете да испратите порака, подоцна обидете се повторно.