Драги клиенти, 
Аутомотив Груп како генерален импортер на брендот Renault воведе посебен протокол за заштита на вашето здравје како и здравјето на своите вработени.

Продажниот салон како и официјалниот сервисен центар се комплетно дезинфицирани според највисоките критериуми за одржување на хигиената.

Воведен е и посебен ред на прием на нашите клиенти во делот за продажба и во делот на сервисниот центар.

Ги молиме нашите клиенти да се придржуваат на препораките при влез и излез од нашиот салон како и да одржуваат безбедно растојание.

Грижете се за своето здравје и за здравјето на најблиските!

Со почит, 
Аутомотив Груп.  

Исконтактирајте нè:

Online и телефонска поддршка: 
☎ 075227462 
📧 info@renault.mk / prodazba@renault.mk  

Закажување на сервисен преглед: 
☎ 02/ 2 727 234 
📧 priemno@renault.mk 

Контакт сервисен центар: 
☎ 02/2 727-234; 072/222-560; 071/379-638 
📧 priemno@renault.mk

Контакт за резервни делови: 
☎ 02/2 727-220; 075/227-478  
📧 rezervni@renault.mk 

Контакт за сервис за каросерија и боење: 
☎ 070/407-703 
📧 filip.todorovski@renault.mk
Работно време:
Работно време на продажен салон Renault: 
Понеделник – Петок: 08:00 – 18:00 часот 
Сабота: 10:00 – 14:00  

Работно време на сервисен центар: 
Понеделник – Петок : 08:00 – 17:00 часот 
Сабота: 10:00 – 14:00 часот  

АУТОМОТИВ ГРУП

Скопје 1000 Скупи бр.14, 1000 Скопје.

Контакт телефон: 02 / 27 27 200

Сервисен центар Renault: 02/ 2 727 234

Fax: 02 / 27 27 211

Пишете ни на e-mail: info@renault.mk*

*Корисникот кој ќе нѐ контактира на e-mail адресата info@renault.mk преку е- mail адресата е согласен со правните информации.