KANGOO VAN

возило за испорака
Nouveau KANGOO Van fourgonnette
ИНОВАТИВНО ВОЗИЛО ЗА ДОСТАВА
Дали работите во градот? Комбето Kangoo Van е решението за вас со новата функција "Open Sesame by Renault". Достапно со панел или ротирачка преграда, возилото за испорака Kangoo Van ги исполнува сите ваши дневни потреби. Со носивост од 3,3 m 3 до 3,8 m 3, нема да имате проблем да најдете простор за опрема во товарниот простор.
Возило за достава Kangoo Van
Груб профил
Со своите динамични линии комбето Kangoo Van го нагласува неговиот моќен, спортски стил.
Возило за достава Kangoo Van од надвор
Редизајниран преден дел
Нагласена со хромирана линија помеѓу решетката и браникот, целосно редизајнираниот преден дел на комбето Kangoo Van кој се издвојува на прв поглед.
Возило за достава  Kangoo Van – светлосен потпис
Држач easy inside*
Дали треба да транспортирате долги предмети? Опремете го вашето комбе Kangoo со држачот Еasy Inside кој се извлекува лесно внатре.
Возило за достава Kangoo Van – внатрешен дел
Инструмент табла
Внатрешноста на Kangoo Van е уште попрактична со хоризонтална табла со инструменти и многу прегради за складирање со цел да ви го олеснат секојдневието.

опрема

ТЕХНОЛОГИЈА ДИЗАЈНИРАНА ЗА ПРОФЕСИОНАЛЦИ

Open Sesame by Renault - возило за испорака Kangoo Van
Open Sesame by Renault
Дали имате работа во градот? Пристапот до товарниот простор преку задната врата може да биде тежок! Опремен со најдолгата странична врата на пазарот (1,45 m), комбето Kangoo Van ви помага лесно да пристапите до вашиот товар. Не може да биде полесно!
Помош при возење и безбедносни системи за возилото за достава Kangoo Van
Напредни системи за помош при возење
Без разлика дали возите низ град или одите на долго патување, комбето за испорака Kangoo Van се грижи за вашата безбедност со системот активно итно сопирање и систем за помош за задржување на сообраќајна лента. Внимавајте на она што се случува зад вас преку системот за помош за заден поглед. Во возилото за испорака Kangoo Van, возете целосно безгрижно благодарение на неговите системи за помош при возење.     
Возило за испорака Kangoo Van – мултимедијален систем EASY LINK
Мултимедијален систем Easy Link
За да уживате во модерно, персонализирано искуство во возењето, лесно поврзете го вашиот паметен телефон и пристапете до сите ваши апликации и мрежни услуги преку 8-инчниот централен екран на мултимедијалниот систем Easy Link, кој е компатибилен со апликациите Android Auto™ и Apple CarPlay™.

решение за секоја активност

НАШИТЕ СПЕЦИЈАЛНИ ПРЕГРАДИ ПРИЛАГОДЕНИ НА ВАШИОТ БИЗНИС

ПРЕВОЗ НА СТОКА
Превоз на стока
Дали водите бизнис со испорака, улична храна или лесно расиплива стока? Дознајте повеќе за специјализираните решенија:
  • изотермални или разладни ќелии 
  • комбиња за продажба на храна, настани 
  • Транспорт на пакети
ГРАДЕЊЕ - ОДРЖУВАЊЕ
Градежно – завршни работи – одржување
Дали работите со градежни, завршни работи, уредување или одржување? Имаме решение!

  • Сервисни возила 
  • Пикап камион

ДАЛИ ОВА ВОЗИЛО KANGOO VAN БИ И ОДГОВАРАЛО НА МОЈАТА КОМПАНИЈА?

KANGOO VAN

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА KANGOO VAN

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT