TRAFIC VAN

Nouveau Renault Trafic
РОБУСТЕН И ДИНАМИЧЕН КОМБИ
Introduction
Trafic – комбинација на удобност и практичност. Генијалниот дизајн на неговата внатрешност вклучува товарен простор под совозачкото седиште што овозможува должина на товарење од 4,15 m. Неговата правоаголна форма го оптимизира капацитетот за товарење, нудејќи 8,9 m³ во верзијата L2h2. Преградите за складирање напред нудат 88 капацитети, мобилна канцеларија со сета удобност потребна за работа каде и кога да посакате.
Renault Trafic – дизајн на предниот дел
Елегантен дизајн
Trafic ќе ве освои со својот стил. Има нов преден дел со редизајниран браник, хоризонтална хауба, вертикална решетка и Cumulus Blue боја.
Renault Trafic – преграда EASY LIFE
Преграда EASY LIFE
Простор од 7 l, ова значи дека можете да ги чувате сите ваши документи при рака. Вистинската мобилна канцеларија во сообраќај која ви ја олеснува работата во сите ситуации.
Renault Trafic – товарен простор
Оптимизиран товарен простор
Превезете сè што ви треба со леснотија во неговиот најдобар товарен простор во својата класа. Искористете ја носивоста до 8,9 m³ .
Renault Trafic – паметен патнички простор
Паметен простор за патници
Неговата нова табла со инструменти со хоризонтална лента се вклопува во облогите на вратите и го отвора просторот во возилото, давајќи ви 88 литри простор за складирање.
Renault Trafic – искуство во возилото
Искуство во возилото
Мултимедијален систем Easy Link, централно седиште кое се претвора во мобилна канцеларија, повеќе од 88 l простор за складирање. Внатрешноста на новиот Trafic е дизајнирана да ги задоволи сите ваши потреби.

опрема

ПРАКТИЧЕН, СЕСТРАН И БЕЗБЕДЕН

Новиот Renault Trafic – мобилна канцеларија
Полесен престој во возилото
Седнете зад управувачот на вашето возило Trafic и работете од каде било. Опремен е со навистина модуларен работен простор - само преклопете го наслонот на централното седиште и кабината ќе стане мобилна канцеларија. Совршено место за ставање на вашиот лаптоп и документи на држачот со ротирачка форма А4.
Новиот Renault Trafic – оптимизиран товарен простор
Оптимизиран товарен простор
Преградата во товарниот дел значи дека Trafic нуди 4,15 m употреблива должина на товарење, што е најдобро во сегментот. Неговиот правоаголен под овозможува оптимизација на капацитетот на товарење до 8,9 m³.
Renault Trafic – Безбедност при возење
Безбедност при возење
Сообраќајот може да се пофали со десет нови системи за помош при возење. Возете со највисоко ниво на удобност на возачот: предупредување за "мртов агол", адаптивна контрола на патувањето, предупредување за напуштање лента, активен систем за итно сопирање итн. Работата на пат никогаш не била толку удобна и безбедна.

решение за секоја активност

НАШИТЕ СПЕЦИЈАЛНИ ПРЕГРАДИ ПРИЛАГОДЕНИ НА ВАШИОТ БИЗНИС


TRAFIC, КОМБЕ ЗА СИТЕ ДЕЈНОСТИ
Trafic Van, the van of all trades
Trafic е модуларен и може да се приспособи по желба со широк, персонализиран опсег на опции, додатоци и модификации. 
Изберете ја верзијата со мало комби, која се нуди во 2 опции за должина, 2 опции за висина и со капацитет помеѓу 5,8 и 8,9 m3. Достапни се голем број варијанти: кабини за персонал, прозорци, прегради, врати итн. 
Изберете ја верзијата на кабината на платформата и прилагодете ја на една од многуте верзии. На пример, можете да изберете голем волумен, комбе за ладење, комбе за испорака на намирници, па дури и конверзија во кипер.

ДАЛИ TRAFIC Е ПОДОБЕН ЗА ВАШАТА КОМПАНИЈА?

TRAFIC VAN

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ ЗА TRAFIC VAN

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT