Trafic

ДОДАTOЦИ И ПРЕГРАДИ

ОТКРИЈТЕ ГИ НАШИТЕ СПЕЦИЈАЛНО ПРИЛАГОДЕНИ ПРЕГРАДИ ЗА ВАШИОТ БИЗНИС

ПРИЛАГОДЕНИ ПРЕГРАДИ
Мало возило за достава, возило ладилник, сервисно возило, пик-ап итн. Изберете ја обработката која е најпогодна за вашите активности.

СО НАШИТЕ ДОДАТОЦИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ КОРИСНИЦИ ОЛЕСНЕТЕ ГО ВАШИОТ СЕКОЈДНЕВЕН ЖИВОТ

ТОВАРЕН ПРОСТОР
Нов Renault Trafic – преработка – сервисно возило
Сервисно возило
Нов Renault Trafic - конверзија - кипер
Кипер возило
Нов Renault Trafic – возило ладилник
Возило ладилник
ВНАТРЕШНА ЗАШТИТА
Новиот Renault Trafic – Сет дрвени облоги
Комплет дрвени облоги
Новиот Renault Trafic – Заштитна облога
Заштитна облога
Новиот Renault Trafic – Дополнителни засилени брави
Дополнителни засилени брави
ПРИЦВРСТУВАЊЕ И ВЛЕЧЕЊЕ
Renault Trafic - Стандардна кука за влечење
Стандардна кука за влечење
Renault Trafic - До 18 прстени за прицврстување
До 18 прстени за прицврстување

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ ЗА TRAFIC VAN

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT