Trafic

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА


надвор

ПРОДОЛЖИ

Renault Trafic – хромирани обвивки на ретровизорите
Хромирани "школки" на ретровизорите
Renault Trafic – Алуминиумска кровна кутија
Алуминиумска кровна кутија
Renault Trafic – Осветлени прагови на вратите
Осветлени прагови на вратите
Renault Trafic – Стандарден комплет за влечење со комбинирана спојка со 4 дупчиња
Стандарден комплет за влечење со комбинирана спојка со 4 дупчиња

внатрешност

ПРИЛАГОДЕТЕ ГО TRAFIC

Renault Trafic – Секогаш вклучена на камера за возење на назад
Секогаш вклучена на камера за возење на назад
Renault Trafic – LED светлосна лента
LED светлосна лента
Renault Trafic – Конвертор 12 V – 220 V
Конвертор 12 V – 220 V
Renault Trafic – Премиум дрвени облоги
Премиум дрвени облоги

ОТКРИЈ ПОВЕЌЕ ЗА TRAFIC VAN

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT