KOLEOS

SUV со изразен дизајн и софистициран ентериер

Renault KOLEOS

ДИЗАЈН

Преземете контрола над вашиот SUV
Атлетски профил, софистициран ентериер и харизма кoja прави разлика... Новиот Koleos го реафирмира својот карактер нудејќи Ви уште поголема удобност и импозантен изглед. Наметнете го вашиот стил!
Renault KOLEOS

Импозантен преден дел

Одликувајќи се со уште поизразен облик, хромиран браник, светла за магла и масивни заштитни лајсни, новиот KOLEOS го потврдува стилот на авантуристите. Исто како Вас!
Renault KOLEOS

18'' и 19'' алуминиумски тркала…

… преку кои новиот KOLEOS изгледа импозантно.
Renault KOLEOS

LED светлосен потпис

Издвојте се! Уникатниот и продорен изглед на вашиот нов KOLEOS остава силен впечаток, благодарение на LED-потписот во форма на C, карактеристичен за брендот Renault.
Renault KOLEOS

Удобност, соодветна за прва класа

Благодарение на можноста за преклопување на задните седишта, новиот Koleos обезбедува најдобар простор во својата категорија, без да го загрози просторот за багаж. Новиот Koleos во својата внатрешност Ве кани во прва класа на удобност .
Renault KOLEOS

Софистициран амбиент

Препознатлив дизајн, ексклузивни материјали, кожни седишта со декоративни слоеви и хромирани детали ... Влезете со задоволство во вашиот автомобил.

мотори

Авантуристички стил
Renault KOLEOS

соодветен 4x4

Подготвени сте да ја напуштите регуларната патека? Новиот KOLEOS го потврдува својот вистински лик со 4х4 карактер !

Откријте ги своите способности надвор од регуларниот пат со новата генерација на мотори кои комбинираат флексибилност со перформанси.

Поместете ги границите!
Renault KOLEOS

одговорете на сите предизвици

Доживувајте го секој ден како нова авантура и тргнете кон патеката, со технологијата All Mode 4x4. Префрлете се помеѓу режимот на заклучување 4x2 или Auto 4x4 и изберете стил на возење погоден за секоја ситуација.
Renault KOLEOS

2 нови Blue dCi мотори

Откријте ја нашата нова генерација на мотори Blue dCi, дизајнирани да ги комбинираат ефикасноста и перформансите:

Blue dCi 150 X-Tronic : мотор кој се истакнува со својата флексибилност и непречено функционирање, ќе Ве воодушеви со неговата разно видност и ефикасност. 
Blue dCi 190 X-Tronic All Mode 4x4-i : мотор кој нуди супериорни перформанси и нес поредливо задоволство при возењето. Погоден е за долги патувања, како и за патувања надвор од регуларните патеки, се истакнува со својата брза реакција и флексибилност. 

верзија

Новиот KOLEOS INITIALE PARIS

Припремете се за доживувања !

Ослободете ги вашите сетилаЕксклузивна црна металик боја Améthyste, 19'' дијамантски тркала, специфична предна навлака, кожни Nappa обвивки со украсни споеви.

Откријте го новиот KOLEOS INITIALE PARIS и дозволете неговата софистицирана атмосфера да Ве фасцинира.

Дали сте подготвени да го возите новиот Renault KOLEOS?