SYMBIOZ

E-TECH FULL HYBRID
Renault Symbioz
Renault Symbioz E-Tech full hybrid
Renault Symbioz ги комбинира сите предности на SUV. Технологија и удобност - уживајте во стаклениот панорамски кров solarbay®¹ и мултимедијалниот систем openR линк со вградените услуги на Google².
1000 KM
опсег на возење  3
27
напредни системи за помош при возење
16 CM
можност за поместување на клупата  
145 КС
Целосна хибридна погонска група E-Tech
10,4"
централен екран
624 Л
максимален волумен на багажен простор 4
ЗАБЕЛЕШКИ
во зависност од верзијата.
2 Google, Google Play, Google Maps се заштитни брендови на Google LLC.
3 E-Tech полн хибрид 145 со полн резервоар за гориво, според податоците на WLTP    
4 во зависност од погонската единица. Еквивалентно на волумен од 422, 536 и 1.275 dm3 во бензинската верзија и 326, 440 и 1.149 dm3 за целосната хибридна верзија E-Tech во согласност со стандардот VDA (ISO 3832). (Стандардот VDA го вклучува вкупниот волумен на багажниот простор (200 mm x 100 mm x 50 mm = 1 dm3))           

SOLARBAY® ПАНОРАМСКИ СТАКЛЕН КРОВ СО МОЖНОСТ ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА ТРАНСПАРЕНТНОСТ

КОМБИНАЦИЈАТА НА ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА МАКСИМАЛЕН КОМФОТ
Уживајте во осветленоста и топлинската удобност во текот на целата година со Renault Symbioz со 4 поставки за непроѕирност што можете да ги активирате рачно или преку гласовна контрола со помош на Google Assistant.
*зависи од верзијата
ПОВЕЌЕ УДОБНОСТ ЗА ВОЗАЧОТ
*кога клупата е поместена напред 
**зависи од верзијата

ТЕХНОЛОШКИ НАПРЕДЕН МУЛТИМЕДИЈА СИСТЕМ OPRENR LINK

*Google, Google Play, Android Auto, Google Maps се заштитни брендови на Google LLC 
**во зависност од верзијата

E-Tech full hybrid

E-Tech целосно хибриден 145 КС 1000 КМ ДОСЕГ
Renault Symbioz вози до 80% од градското возење во електричен режим¹ и заштедува дури 40% од горивото². При сопирање или забавување, батеријата автоматски се полни со регенеративно сопирање, без потреба од приклучување.
¹ во зависност од полнењето на батеријата и режимот/изворот на возење: Renault interior/2023. 
² E-Tech целосен хибрид во споредба со автоматскиот благ хибриден погон, според протоколот/изворот на WLTP City: UTAC и IDIADA/ноември 2022 година.

Human First Program

27 НАПРЕДНИ СИСТЕМИ ЗА ПОМОШ ВО ВОЗЕЊЕТО


ОТКРИЈTE ПОВЕЌЕ

technologies Renault E-Tech
Renault E-Tech технологија
Megane Conquest
Откријте го новиот Megane Conquest