CAPTUR E-TECH FULL HYBRID

CAPTUR E-TECH Plug-in - SUV hybride rechargeable

Captur E-Tech Engineered целосен хибрид

ОТКРИЈТЕ ГО CAPTUR E-TECH Engineered full hybrid

ШАРМАНТНА ДИЗАЈН ВЕРЗИЈА
Captur претставува фасцинантна E-Tech Engineered целосна хибридна верзија. Неговиот уникатен карактер е во предната решетка и сјајна црна задна облога. Деталите во топла нијанса на титаниум на s F1® колекторот и издувните цевки го нагласуваат неговиот динамичен стил, во контраст со сивата боја на Oyster*. Ексклузивната ознака за Engineered верзија на E-Tech се наоѓа на левата страна, а задната страна е украсена со црно-златна ознака E-Tech. 

 Уживајте во истиот храбар стил во внатрешноста со амблемот E-Tech на управувачот и сјајно црна табла со инструменти со детали во топла титаниумска нијанса, кои одговараат на седиштата. Дизајн кој ви овозможува да патувате со стил.
СИТЕ ПРЕДНОСТИ НА ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО, СО РАЗНОВРСНОСТ НА ХИБРИД
За секојдневна употреба, како и за долги патувања, искористете го максимумот од 100% електричното стартување и опсегот на возење што го обезбедува погонот што сам се полни додека возите, без потреба да го приклучувате возилото во извор на енергија.

Тивок, удобен, одговорен... Captur E-Tech full хибрид има 2 електрични мотори и мотор со внатрешно согорување со вкупно 143 КС. Автоматскиот менувач со повеќе режими ви овозможува да уживате во секое возење додека ги намалувате емисиите на CO2 и ја контролирате потрошувачката на гориво.

НЕГОВИ ПРЕДНОСТИ

Renault CLIO E-TECH HYBRID
ВОЗЕЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА СТРУЈА ДО 80% ОД ВРЕМЕТО
во град.
Captur E-Tech Hybrid
ПОТРОШУВАЧКАТА НА ГОРИВО НАМАЛЕНА ДО 40%
во споредба со еквивалентен мотор со внатрешно согорување (во градскиот циклус WLTP).
Renault CLIO E-TECH HYBRID
100% ЕЛЕКТРИЧЕН СТАРТ
за тивко, удобно искуство во возењето.
Captur E-Tech Hybrid
ВОЗЕТЕ СО 143 КС
ги нуди сите предности на електрично возило, со разноврсност на хибрид.

БОЈА, ТРКАЛА, НАВЛАКА: ПРИЛАГОДЕТЕ ГО AUSTRAL ПО СВОЈ ВКУС

CAPTUR E-TECH FULL HYBRID

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА ВОЗИЛОТО CAPTUR E-TECH FULL HYBRID

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT