TRAFIC PASSENGER

Вашиот идеален придружник
Renault TRAFIC Passenger

дизајн

верзија на Rouge Carmin со уште поизразен дизајн

Trafic Passenger може да се пофали со освежен изглед со поизразен преден дел. Неговата решетка има вертикални линии како контраст на подинамичната хауба со извајан хоризонтален стил. Сигурно ќе привлече внимание.
Trafic Passenger – надворешен дизајн – Renault
ексклузивен дизајн
Trafic Passenger е освежен со Carmine Red боја и решетка што му дава на возилото модерен изглед.
Trafic Combi
модерен преден дел
Откријте ја решетката и хаубата на Trafic Passenger. Издвојте се од толпата со Full LED фаровите и светлосниот потпис во облик на буквата C.
Trafic Combi
оптимизиран и простран патнички простор
Удобноста добива сосема ново значење со редизајнираната внатрешност која може да се пофали со 86,3 литри простор за складирање.
Trafic Combi
инструмент таблата Easy Drive
Преземете ја контролата со 8-инчниот дисплеј и поврзаниот систем за навигација Easy Link, вклучувајќи ја и технологијата за пресликување на паметни телефони.
Trafic Combi
возењето не може да биде поедноставно
Управувачот, контролите и рачката на менувачот се целосно редизајнирани за да го направат возењето што е можно поедноставно.

комфор и модуларен распоред

Подобрување на искуството во возилото

Trafic Passenger – паметен патнички простор – Renault
паметен патнички простор
Безжичен полнач за телефон, преграда Easy Life, систем за поврзување во возилото Easy Link и многу повеќе... Влезете во целосно редизајнираната внатрешност и уживајте во удобен простор за патници.
Trafic Passenger – внатрешен дизајн – renault
модуларен патнички простор
3, 6 или 9 седишта: Trafic Passenger нуди бројни опции за да можете да ја дизајнирате внатрешноста онака како што сакате. Пренесувајте до 9 патници со нивниот багаж или отстранете го вториот и третиот ред за да патувате со целиот багаж што го сакате без да се загрози удобноста!

Easy Life

Безбедност, ефикасност и технологија

trafic passenger - adas - renault
системи за помош при возење
Trafic Passenger е опремен со бројни системи за помош при возењето за да бидете безбедни вие и вашите патници. Олеснете го маневрирањето со помошта за паркирање и искористете ги предностите на предупредувањето за напуштање лента, адаптивната контрола на патувањето и Активното сопирање за итни случаи (AEBS) за целосно опуштено возење.
trafic passenger - мотори - renault
удобност во возењето
Опремен со технологија Stop & Start, неговата палета на мотори е во согласност со стандардите за контрола на загадувањето, Euro 6D-Full. Изберете помеѓу рачни менувачи (110 КС и 150 КС) или 6-брзински автоматски EDC менувачи со двојна спојка (150 КС). Тие ќе ја подобрат удобноста и одзивот со тоа што ќе ви овозможат непречено и брзо да ги менувате брзините.

БОЈА, ТРКАЛА, НАВЛАКА: ПРИЛАГОДЕТЕ ГО TRAFIC PASSENGER ПО СВОЈ ВКУС

TRAFIC PASSENGER

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА KANGOO VAN

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT

Trafic Van
Новиот Trafic