Trafic Passenger

Дополнителна опрема

најпопуларниот додаток

Прилагодете го возилото по ваш вкус со нашата палета на дополмителна опрема.
Trafic Passenger - влечна лента
стандардна влечна лента
Trafic Passenger - попречни кровни држачи
попречни кровни држачи
Trafic Passenger - држач за велосипеди на кука за влечење
држач за велосипеди на кука за влечење
Trafic Passenger - гумени теписи
гумени теписи
Trafic Passenger - детско седиште Isofix Duoplus
детско седиште Isofix Duoplus

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА KANGOO VAN

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT

Trafic Van
Новиот Trafic