EXPRESS VAN

Express Van fourgonnette
Едноставно практичен
Со асиметрични задни врати кои се отвораат за 180° Express Van има употреблив волумен од  3,3 m 3       и должина на товарење од 1,91 m со преграда, со што нуди најдобар сооднос на оптоварување со вкупната должина во својата класа. Натоварете до  3,7 m 3   товар со преклопното совозачко седиште и ротирачката мрежеста преграда. Неговите лизгачки врати се отвораат до рекордни 716 mm за лесен пристап до внатрешноста на возилото.     
Express Van надворешност
Цврст и динамичен профил
Стилски и робустен, Express Van е совршен за вашите дневни патувања.
Express Van внатрешност
Ергономски ентериер
Пространа внатрешност, инструмент табла и бројни прегради за складирање, современи седишта и многу повеќе. Уживајте во практично и удобно искуство во возилото. 
Express Van внатрешност
Удобни и ергономски седишта
Засилените седишта на Express Van обезбедуваат оптимална положба на возење во сите услови.
Express Van внатрешност
Функционален товарен простор: со ротирачка преграда...
Искористете ги предностите од капацитетот за товарење до 3,7 m  и употребливата должина од 2,36 m со ротирачка преграда и преклопено совозачко седиште.
Express Van внатрешност
…или цврта преграда.
Express Van има должина на товарење од 1,91 m со цврста преграда, затоа нуди дарежлив волумен од 3,3 m3 и најдобар сооднос на употреблива и вкупна должина во својата класа. 

опрема

ЕДНОСТАВНО ЕФИКАСНО

Систем за помош за прикажување на просторот зад возилото за  Express Van
Систем за помош за прикажување на просторот зад возилото
На дигиталниот екран на местото на ретровизорот во внатрешноста, се прикажува сликата снимена* од камерата поставена на задниот дел на возилото. Толку многу практично за верзиите со панели. 

* Среден и долг дострел.
Широкоаголен ретровизор за Express Van
Огледало со широк агол
Широкоаголното огледало на штитникот за сонце на патниците го проширува вашето странично десно видно поле и на тој начин ви обезбедува поголема удобност и безбедност. Ви овозможува да видите сè што може да биде скриено зад преградите.
Предупредување за слепа точка за Express Van
Предупредување за слепа точка

Предупредувачкото светло на двата ретровизори ве предупредува кога друго возило се наоѓа во мртвата точка на Express Van. 

ОДБЕРЕТЕ ГО EXPRESS VAN КОЈ НАЈДОБРО ВИ ОДГОВАРА

EXPRESS VAN

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА EXPRESS VAN

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT