Express Van

ОПРЕМА

ВЛЕЗЕТЕ ВО СВЕТОТ НА EXPRESS VAN

Откријте ја опремата за доставување, дизајнирана да ви го олесни секојдневието
Renault EXPRESS VAN светла
LED дневни светла со светлосен потпис во форма на буквата „C“
Renault EXPRESS VAN
Должина на носивост до 1,91 m со цврста преграда за исклучителен волумен од 3,3 m3
Renault EXPRESS VAN
Страничните лизгачки врати кои нудат отвор од рекордни 716 mm
Renault EXPRESS VAN
Бројни решенија за складирање (до 48 литри)
Renault EXPRESS VAN
Екран од 8 инчи со функција за пресликување на паметни телефони
Renault EXPRESS VAN
Екран од 5 инчи - Rear View Assist

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА EXPRESS VAN

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT