ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

ОТКРИЈТЕ ГО EXPRESS VAN  
надворешност

ОДЕТЕ ЧЕКОР ПОДАЛЕКУ


Алуминиумски багажник за покрив за Express Van
Алуминиумски кровен држач
Стандардна кука за влечење за Express Van
Стандардна влечна кука
Хромирани рачки и ретровизори за Express Van
Хромирани рачки и огледала
Предни и задни завеси
за Express Van
Стандардна влечна кука

внатрешност

ПРИЛАГОДИ ГО ВОЗИЛОТО EXPRESS VAN


Гумени теписи
 за Express Van
Гумени теписи
Камера за возење на назад за Express Van
Камера за возење на назад
Дрвени облоги за Express Van
Дрвени облоги
Потпирач за раце за Express Van
Потпирач за раце

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА EXPRESS VAN

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT