ПРЕРАБОТКА

ОТКРИЈТЕ ГО EXPRESS VAN 

НАШИТЕ РЕШЕНИЈА ЗА ВАШАТА КОМПАНИЈА ЌЕ ВИ ГО ОЛЕСНАТ СЕКОЈДНЕВНИОТ ЖИВОТ

ТОВАРЕН ПРОСТОР
Express Van - Ротирачка мрежеста преграда со преклопено совозачко седиште
Ротирачка мрежеста преграда со преклопено совозачко седиште
Натоварете до 3,7 m3  товар и искористете ја дополнителната должина на товарење (до 2,36 m) со ротирачката мрежеста преграда и преклопното совозачко седиште.
Express Van - 12 V приклучок
12 V приклучок
Имате потреба да користите/полните мобилен уред во товарниот простор? Нема проблем! Има лесно пристапен приклучок (12V) во задниот дел на вашиот Express Van.
ВНАТРЕШНА ЗАШТИТА
Express Van - Лизгачки дрвен под
Лизгачки дрвен под
Изберете прилагодена анти-лизгачка облога (9 мм) за да го заштитите подот на вашиот Express Van.
Express Van - Комплет дрвени облоги
Комплет дрвени облоги
Заштитете го товарниот простор на вашето возило Express Van со комплет прилагодени дрвени облоги. Дрвен под што не се лизга (9 mm) и странични панели (5 mm), без лакови на тркалата, го штитат подот, горните делови на страничните ѕидови и задната врата.
Express Van - Гумени заштитни теписи
Гумени заштитни теписи
Заштитете го вашето возило Express Van од нечистотија со практични и цврсти гумени облоги.
Express Van - Пластични прекривки и прегради за складирање
Пластични прекривки и прегради за складирање
Заштитете ја внатрешноста на вратите и панелите на вашето возило Express Van со пластични облоги. Оптимизирајте го просторот со прегради за складирање вградени во лизгачките врати на возилото за поголема удобност.
ПРИЦВРСТУВАЊЕ И ВЛЕЧЕЊЕ
Express Van - До 10 прстени за прицврстување
До 10 прстени за прицврстување
Обезбедете и стабилизирајте го товарот во вашето возило Express Van. Користете 6 прстени за прицврстување на подот стандардно и 4 на страните.
Express Van - Стандардна тракција со 13-пински ремен
Стандардна тракција со 13-пински ремен
Дали ви треба повеќе простор? Можете да влечете приколка со влечната кука на Express Van. Системот за контрола на стабилноста на влечната кука го спречува лизгањето и на тој начин ги прави вашите патувања побезбедни.
МОТОР И ВЛЕЧЕЊЕ
Express Van - Extended Grip
Extended grip
Дали треба да поминете калливо градилиште или да возите по нерамен пат? Не паничете! Extended grip е подобрена карактеристика на ESC. Во комбинација со пневматици за сите сезони ќе ја зголеми вашата влечна сила при влегување во сообраќај и при мали брзини на меки површини со слабо држење (прашина, крупен песок, снег, влажна почва итн.). Се применува додека не достигнете 50 km/h. Можете да го активирате рачно и да продолжите по својот пат без да се лизнете или заглавите.
Express Van - Заштитна обвивка под моторот
Заштитна обвивка под моторот
Дали често возите по градилишта или неуредни патишта? Заштитете го моторот на вашето возило Express Van со заштитна обвивка.
Express Van - Ограничувач на брзина
Ограничувач на брзина
Доколку е потребно, можете да го користите континуираниот ограничувач на брзината (поставен на 30, 90, 100, 110, 130 km/h) за да ја ограничите брзината на вашето возило, што ја намалува потрошувачката на гориво.

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА EXPRESS VAN

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT