МОТОРИ

ОТКРИЈТЕ ГО EXPRESS VAN

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ ЗА МОТОРИТЕ

Blue dCi 75

Исплатлив

Совршен партнер со кој ќе имате контрола над вашиот буџет! Овој турбо мотор AdBlue® од 1,5 литри е достапен и со 6-брзински мануелен менувач и нуди вртежен момент од 220 Nm. Уживајте во возењето со помала потрошувачка на гориво. Изберете ја водечката еколошка верзија со ограничувач на брзината на 100 km/h за да ја оптимизирате потрошувачката на гориво и да ги намалите емисиите на CO₂. 

Со програмата за одржување, во рамките на која се препорачува сервисирање на вашето возило на секои 2 години или 30.000 km*, ви помагаме да го одржувате вашето возило Express Van во оптимална состојба.


Blue dCi 95

Ефикасен

Овој турбо мотор AdBlue® од 1,5 l е комбинација на ефикасност и уживање во возењето со неговиот импресивен 240 Nm вртежен момент. Сега е достапен со 6-брзински мануелен менувач. 

Со програмата за одржување во рамките на која се препорачува сервисирање на вашето возило на секои 2 години или 30.000 km*, ви помагаме да го одржувате вашето возило Express Van во оптимална состојба.
* Во зависност од тоа што ќе се случи прво. Може да варира во зависност од условите на возење.

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА EXPRESS VAN

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT