Trafic Passenger

Дизајн

надворешен дизајн

експресивен и динамичен

предности приспособете го вашето искуство


внатрешен дизајн удобност и просторност
Хоризонталната табла со инструменти се вклопува во возачкиот простор. Мултимедијалниот систем Easy Link со пресликување на апликациите Android Auto™ и Apple CarPlay™ ви овозможува да останете поврзани. Вториот и третиот ред може да се отстранат што ви дава до 6 m³ простор за товарење. Практичноста, технологијата и дизајнот се во прв план во сообраќајот на патници.

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА KANGOO VAN

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT

Trafic Van
Новиот Trafic