Trafic Spaceclass

интересен и динамичен дизајн
Откријте го префинетиот и возбудлив дизајн на возилото Trafic SpaceClass. Покажете ја вашата елегантна решетка со хромирана завршница, Full LED предните светла и препознатливиот светлосен потпис на Renault во облик на C. Привлечете внимание со затемнети стакла, метална боја, стандардни и ексклузивни фелни со дијамантска обработка.
рафинирано и модуларно искуство во возилото
Trafic SpaceClass го редизајнираше искуството во возилото со ненадминат модуларен распоред. Вртечките, лизгачките и отстранливите седишта ви даваат целосна контрола врз распоредот на внатрешниот простор. Удобно превезете до 6 патници во конфигурација лице в лице или упатете се кон вашата следна авантура во верзијата Escapade, каде што задната клупа се претвора во лежај. 

Понудете им на вашите патници уникатно искуство каде и да ве одведат вашите патувања. Покрај пространата внатрешност, нуди и 6 лични LED светла за читање, како и 2 USB приклучоци на преклопната централна маса: Trafic SpaceClass е врвната мобилна дневна соба. 

Издвојте се од толпата благодарение на неговиот кожен упрвувач и ексклузивната табла со инструменти во Meteor Grey боја и уживајте во бесконечна елеганција!
подобрете го начинот на кој патувате
Патувајте без ограничувања благодарение на широката палета на мотори достапни за Trafic SpaceClass. Изберете еден од моторите опремени со технологија Stop & Start, со рачен или EDC автоматски менувач. Овој одговорен 6-брзински менувач со двојна спојка ви овозможува брзо и непречено менување брзини за попријатно возење.

Во Trafic SpaceClass, ќе уживате во придобивките од системот за помош при возење. Грижете се за вашата безбедност со активно сопирање за итни случаи (AEBS) и предупредување за напуштање лента. Предупредувањето за слепа точка го прави патувањето побезбедно, а приспособливата контрола на патувањето ви овозможува да ја поставите брзината на патување.

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА KANGOO VAN

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT

Trafic Van
Новиот Trafic