Trafic Passenger

Мотори


повеќе детали за моторите

исплатлив Blue dCi 110
Моторот Blue dCi 110 достапен за патничкото возило вклучува 6-брзински мануелен менувач и вртежен момент од 300 Nm. Ограничете ја потрошувачката на гориво и емисиите на CO₂ со овој турбо мотор од 2 литри опремен со AdBlue® технологија, без да се загрози вашето уживање во возењето.
разноврсен Blue dCi 150
Разновидноста е важна за вас! Моторот Blue dCi 150 е создаден за вас! Овој 2-литарски турбо мотор комбинира удобност и одзив со вртежен момент од 350 Nm. Изберете 6-брзински мануелен менувач или 6-брзински автоматски EDC менувач со двојна спојка за максимално уживање во возењето. Во комбинација со AdBlue® технологијата, ви обезбедува одговорно и ефикасно возење додека истовремено ги намалува емисиите на CO₂.

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА KANGOO VAN

.

Фотографиите на веб-страницата  www.renault.mk  се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации дадени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото на грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.


Откријте ги другите модели на RENAULT

Trafic Van
Новиот Trafic