ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

ВАШИОТ MEGANE E-TECH 100% ELECTRIC СЕ ПРИСПОСОБУВА НА СЕКОЈА СИТУАЦИЈА


ПОНЕСЕТЕ СЕ СО ВАС

Лесно зголемете го капацитетот на полнење на Megane E-Tech 100% електричен со куки за влечење и кровни држачи.
 Megane E-Tech 100% електрична - отстранлива лента за влечење
Кука за влечење на приколка
Изберете кука за влечење (фиксна или отстранлива) и ќе добиете исклучително ниво на капацитет за влечење – до 900 kg, во зависност од верзијата.
Megane E-Tech 100% електрична - отстранлива лента за влечење
Кука за влечење и носач за велосипеди
Лесно транспортирајте до 3 велосипеди користејќи која било лента за влечење (фиксна или отстранлива) и нашата широка палета на носачи за велосипеди за влечни ленти. Нема повеќе проблеми: решетката за велосипеди се навалува нанадвор, овозможувајќи ви лесен пристап до багажниот простор.
Renault Megane E-Tech 100% electric- accessories - quickfix roof bar
Quickfix држач за кров и држач за скии, држачи за велосипеди, кровна кутија
Кровните држачи QuickFix може да се инсталираат и вадат без алат. Можете лесно да монтирате и транспортирате сè што сакате - кутија на кров, држач за велосипеди, држач за скии итн.

E-Tech

ЕДНОСТАВНО ПОЛНЕЊЕ

Уживајте во најдоброто електрично возење со практични додатоци прилагодени на вашите потреби.
Megane E-Tech 100% електричен - додатоци - избор на кабел за полнење
Избор на кабел за полнење
Покрај стандардниот кабел, изберете дополнителни подолги кабли за полнење за да ги направите поудобни: кабел од 6,5 m наместо стандардните 5 m.
Megane E-Tech 100% електричен - додатоци - рачка за кабел
Рачка за кабел
Неопходно за лесно и ефикасно ракување со каблите за полнење.
Megane E-Tech 100% електричен - додатоци - вратоврска за кабел и чанта
Врска за кабел и торба
Организирајте ги и складирајте ги вашите кабли со помош врвки и торба направени од рециклирана ткаенина.

складирање и заштита

ОПТИМИЗИРАЈТЕ ГО ВНАТРЕШНИОТ ДЕЛ НА ВАШЕТО ВОЗИЛО

Максимизирајте ја внатрешноста на вашето 100% електрично возило Megane E-Tech со практични прегради за складирање и заштита за да се соочите со сите околности.
Megane E-Tech 100% електричен - дополнителна опрема - лажен под и простор за складирање
Двоен под за багажен простор и простор за складирање
Лесно чувајте ги каблите за полнење, па дури и неколку дополнителни кабли во преградите под прагот на багажниот простор.
Renault Megane E-Tech 100% electric- accessories -centre console modular organiser
Модуларен организатор на централната конзола
Иновацијата на 100% електричното возило Megane E-Tech: репозиционирајте ги штипките за да создадете простор за складирање во конзолата што е со вистинска големина за предметите што ги користите секој ден, како и за оние што ги користите на патувања.
 Renault Megane E-Tech 100% electric- accessories - easyflex modular boot protection
Модуларна заштита на компанијата EasyFlex
Практичен, водоотпорен и прилагодлив на секоја ситуација, заштитникот на багажникот се прилагодува заедно со задната клупа и се протега за да го заштити прагот на багажникот од гребнатини.

прилагодување

ПАТУВАЈТЕ ВО СТИЛ

Подигнете го дизајнот на вашето 100% електрично возило Megane E-Tech на повисоко ниво.
Megane E-Tech 100% електрични - додатоци - налепници на кровот за прилагодување
Приспособливи налепници на кровот
Прилагодете го кровот на вашето 100% електрично возило Megane E-Tech со налепници инспирирани од логото на компанијата Renault.
Megane E-Tech 100% електричен - додатоци - школка за ретровизор
Куќишта на ретровизорите
Заштитете ги вашите ретровизори со сатенско сиви куќишта на ретровизорите.
Megane E-Tech 100% електрични - додатоци - теписи - прагови
Премиум теписи со златни облоги и светлечки прагови на вратите
Комбинација на стил и заштита со врвни теписи со златна облога. Светло брусените прагови на вратите од нерѓосувачки челик му даваат на вашиот Megane E-Tech 100% електричен допир на префинетост.

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА ВОЗИЛОТО MEGANE E-TECH 100% ЕЛЕКТРИЧЕН

Фотографиите на веб-страницата www.renault.mk се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации наведени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото за настанатите грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Ова вклучува, меѓу другото, информативен дисплеј од 10 инчи со инструменти и дисплеј за навигација, безжично полнење на паметни телефони, итен повик и поврзана навигација. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.