УСЛУГИ И ФИНАНСИРАЊЕ

Финансиски решенија за вашето ново возило со Renault Financial Services.

ФИНАНСИРАЊЕ И ОСИГУРУВАЊЕ НА MEGANE E-TECH 100% ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО

Искористете ја специјалната понуда на Renault Fleksi, безгрижна и флексибилна форма на финансирање на ново возило, со можност за финансирање преку финансиски лизинг. Атрактивните месечни рати во споредба со класичен ненаменски заем или финансиски лизинг ви овозможуваат да го надградите првично избраното ниво на опрема на вашето 100% електрично возило Megane E-Tech. Нуди можност за автоматско и сеопфатно осигурување по промотивни цени.
ПЛАЌАЊЕ НА 4 ГОДИШНИ РАТИ СО 0% КАМАТА
Финансирајте го возилото на четири еднакви годишни рати со промотивна каматна стапка и продолжена гаранција во траење од 5 години или 100.000 km, кое и да е прво.
ФИНАНСИРАЊЕ RENAULT FLEXI
Изберете го автомобилот што навистина го сакате.
  • Атрактивните месечни рати во споредба со класичен ненаменски заем или финансиски лизинг ви овозможуваат да го надградите избраното ниво на опрема или сегмент на возила.
Последната зголемена рата (откупна вредност) однапред позната.
  • Со флексибилни опции на крајот од вашиот договор, Renault Fleksi е идеален доколку вашите потреби се променат бидејќи не сте обврзани со договор кој трае подолго од 48 месеци.
Можноста за побрзо менување на возилата, во чекор со брзиот технолошки развој.
  • Со менување на возилото на секои три или четири години, трошоците за одржување ќе бидат помали и вашето возило секогаш ќе биде покриено со гаранцијата.
Дополнителни услуги кои ги намалуваат почетните трошоци.
ОСИГУРУВАЊЕ НА ВАШЕТО ВОЗИЛО
По купувањето автомобил, најважно е да се обезбеди безгрижно користење во годините што доаѓаат. Покрај задолжителното основно осигурување на возилото, дефинитивно се препорачува да склучите сеопфатна полиса за осигурување која ви обезбедува надомест на материјална штета на вашето возило, дури и ако самите сте ја предизвикале. Поправка на гребнатинки, вдлабнатини и други оштетувања на кои понекогаш не можеме да влијаеме се вистинска болка за сите возачи и нивните паричници. Со склучување на сеопфатно осигурување, вие сте осигурени и од многу други материјални штети, како што се кражби, штети од природни катастрофи, скршено стакло, па дури и кражба на автомобил.

Изберете од нашите специјално приспособени понуди за осигурителни пакети.

ПОЕДНОСТАВЕТЕ ГИ ВАШИТЕ СЕКОЈДНЕВНИ ПАТУВАЊА

ОСТАНЕТЕ ПОВРЗАНИ СО ВАШЕТО ВОЗИЛО
Поврзаните услуги на Renault ви даваат мир на умот во секојдневниот живот. Преземете контрола над вашиот автомобил од далечина и следете го опсегот на возење. Распоредете трошоци, планирајте патувања, најдете станици за полнење на пат и многу повеќе.

ПРОШИРЕТЕ ГО ВАШЕТО ПОВРЗАНО ИСКУСТВО
Заборавете на вашиот телефон: openR врската со вградениот систем на Google ви овозможува поинтуитивно и подобро приспособено искуство. Подобрена навигација, гласовна контрола, пристап до омилените апликации директно од екранот итн.


НАПРАВИ ПОДАЛЕЧЕН ЧЕКОР


СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА ВОЗИЛОТО MEGANE E-TECH 100% ЕЛЕКТРИЧЕН

Фотографиите на веб-страницата www.renault.mk се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации наведени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото за настанатите грешки во текстот.


Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Ова вклучува, меѓу другото, информативен дисплеј од 10 инчи со инструменти и дисплеј за навигација, безжично полнење на паметни телефони, итен повик и поврзана навигација. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.