My Renault поврзани услуги

ОСТАНЕТЕ ПОВРЗАНИ СО ВАШЕТО ВОЗИЛО


ПЛАНИРАЈТЕ ГИ ПАТУВАЊАТА ВО ЕЛЕКТРИЧНО ВОЗИЛО

Организирајте ги и оптимизирајте ги вашите патувања со електрична енергија

Планерoт на маршрути за електрични возила ги мапира достапните патишта и ви овозможува да ги приспособите и пресметате вашите маршрути врз основа на потрошувачката на гориво, истовремено земајќи ги предвид факторите што можат да влијаат на нивото на полнење (оптоварување на возилото, број на патници, товар итн.).
 Megane E-Tech 100% електричен - My Renault - мониторинг
Пронајдете ги најдобрите опции за полнење
Со опцијата „Локација и достапност на станицата за полнење“, можете да ги филтрирате и да ги видите најдобрите станици за полнење на вашето патување:, , . 
  • според достапноста
  • според видот на полнење     
  • според типот на штекерот
Заштедете време со плаќање за вашето дополнување директно со помош на картичката за наплата на Mobilize.
Megane E-Tech 100% електричен - Мy Renault - далечински управувач
Следете ги нивоата на полнење
Погледнете го статусот на полнење на батеријата и преостанатиот опсег на возење во реално време. Започнете со полнење веднаш или закажете го за одредено време.
Megane E-Tech 100% електричен - Мy Renault - далечински управувач
Уживајте во пријатни патувања
Проверете и поставете ја температурата во патничкиот простор и уживајте во оптимален комфор.

УПРАВУВАЈТЕ СО СВОЕТО ВОЗИЛО

Megane E-Tech 100% електричен - My Renault - GPS позиционирање
Пристапете до вашата контролна табла
Пристапете до контролната табла на вашето 100% електрично возило Megane E-Tech од далечина преку вашиот паметен телефон.
Megane E-Tech 100% електричен - My Renault - далечински управувач
Најдете ја GPS позицијата на вашето возило
Не можете да го најдете вашиот Megane E-Tech 100% електричен? Лоцирајте го вашиот автомобил лесно со помош на апликацијата My Renault. Секогаш кога ќе застанете, GPS позицијата на вашето возило автоматски се синхронизира и се прикажува во апликацијата.
Megane E-Tech 100% електричен - My Renault - далечински управувач
Активирајте ги светлата и сирената
Активирајте ги светлата и контролите на сирената пред да се вратите во вашиот Megane E-Tech 100% електричен. Светлата на вашето возило веднаш ќе почнат да трепкаат и ќе ви се огласи сирената неколку секунди. Ако сакате подискретно решение, изберете да ги активирате само светлата.  

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА ВОЗИЛОТО MEGANE E-TECH 100% ЕЛЕКТРИЧЕН

Фотографиите на веб-страницата www.renault.mk се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации наведени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото за настанатите грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Ова вклучува, меѓу другото, информативен дисплеј од 10 инчи со инструменти и дисплеј за навигација, безжично полнење на паметни телефони, итен повик и поврзана навигација. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.