ПОМОШ НА ПАРКИНГ

ПОЕДНОСТАВНО ПАРКИРАЊЕ

Целосно автоматско паркирање
Системот го прави паркирањето навистина лесно. Вашето возило го открива паркинг просторот и управува за вас. Треба само да ја притиснете педалата за гас.
3D монитор со приказ од 360°
Маневрирајте без напор. Вашето возило има 4 камери кои обезбедуваат видливост од 360° околу возилото.

И ПОВЕЌЕ...

Megane E-Tech 100% електричен - камера за назад
Камера за назад
Го префрла екранот од задниот крај на екранот кога возите на назад. Линиите за водење ги прават вашите маневри полесни и побезбедни.
Megane E-Tech 100% електричен - Електричен преклопен надворешен ретровизор со функција за меморија
Електричен преклопен надворешен ретровизор со функција за меморија
Електрично преклопни странични ретровизори со функција за меморија за профили и обратно навалување.
Megane E-Tech 100% електричен – помош за паркирање напред
Помош за паркирање напред
Вашето возило има сензори кои го олеснуваат маневрирањето со користење на комбинација од аудио и визуелни сигнали за да ве предупредат за пречките што ви претстојат.
Megane E-Tech 100% електричен – странична помош за паркирање
Помош при паркирање од страна
Вашето возило има сензори кои го олеснуваат маневрирањето со користење на комбинација од аудио и визуелни сигнали за да ве предупредат за препреките на ваша страна.
Megane E-Tech 100% електричен – помош за паркирање на назад
Помош за паркирање назад
Вашето возило има сензори кои го олеснуваат маневрирањето со користење на комбинација од аудио и визуелни сигнали за да ве предупредат за пречките зад вас.

СИТЕ ДЕТАЛИ ЗА ВОЗИЛОТО MEGANE E-TECH 100% ЕЛЕКТРИЧЕН

Фотографиите на веб-страницата www.renault.mk се симболични и служат исклучиво за информативни цели. Сите податоци и информации наведени на веб-страницата и во документите се привремени и предмет на промена. Го задржуваме правото за настанатите грешки во текстот.

Поради последиците од глобалниот недостиг на полупроводници, некои елементи на опремата прикажани на веб-страницата и во брошурата моментално не се достапни. Ова вклучува, меѓу другото, информативен дисплеј од 10 инчи со инструменти и дисплеј за навигација, безжично полнење на паметни телефони, итен повик и поврзана навигација. Во сегашните услови, тешко е да се предвиди достапноста на специфичните елементи на опремата, кои можеби не можат да се добијат во конкретниот случај поради глобалниот недостиг на полупроводници. За најнови информации обратете се до најблискиот овластен застапник.