ESPACE

Ваше време за уживање

ced

Времето ви припаѓа вам

Надворешен дизајн

Доаѓа ново време

Со новиот Renault Espace сè е поинаку. Неговата линија е резултат на моќниот дизајн. Карактерот на градскиот кросовер се истакнува и создава нова претстава за елеганција на автомобилите.Возбудливата отменост се гледа во секоја линија и секој детал; повисока рамка на каросеријата, истакнати бокови, умерена висина, силна предница во склад со новиот Renault дизајн и препознатлив светлосен потпис со светлата LED PURE VISION, додека пакфелните и хромираните делови ги истакнуваат заоблените линии. Ова се знацидека ве чека возбудливо искуство во возилото.

Внатрешен дизајн

espace

Покана за патување

Искусете го секое патување како единствен момент.Гледајте го светот околу вас низ големи, широки стаклени површини, со вкупна површина од 7m2. Патниот простор се карактеризира со високо ниво на удобност, извонредна едноставност и ново искуство за комфор за два до седум патници. Атрактивен изглед, удобност ... и чувство на практичност.

Видео - Дополнителна опрема


Технички карактеристики

tehnicki karakteristiki

Ефикасност

Препознајте задоволство при возењето и намалување на потрошувачката на гориво благодарение на аеродинамичниот дизајн, умерената тежина и енергетската ефикасност на моторот ESPACE.
tehnicki karakteristiki

Верзии и опрема


Магичен допир на флексибилност. Безбедност и помош при возење. R-LINK2. Прилагодете го вашето возење и удобност. Возете со задоволство.
tehnicki karakteristiki

Цени и спецификации

Превземете го актуелниот ценовник. Превземете каталог. Превземете каталог на дополнителна опрема на ESPACE. 

Дали сте подготвени да ве заведе ESPACE?

Откријте го неговиот дизајн